Despre noi

TV Buzău este televiziunea locală cu cea mai mare acoperire din judeţul Buzău, fiind prezentă pe cele mai importante reţele de cablu: RCS & RDS, UPC, TELEKOM şi AKTA.

Conţinutul programelor este unul generalist, cu adresabilitate pentru aproape toate categoriile de vârstă. În grila TV Buzău se regăsesc emisiuni de dezbatere din mai multe domenii (social, sănătate, educaţie, economic, politic, sport), un jurnal de ştiri difuzat zilnic (luni – vineri), precum şi emisiuni de divertisment, spectacole, concerte. De asemenea, telespectatorii pot viziona filme documentare realizate de o casă de producţie TV şi video cu o vechime de 20 de ani şi premiată de mai multe ori de APTR.

Jurnalul TV Buzău, prezentat de Maria Stroe, se difuzează de luni până vineri, la ora 19.30, iar “Retrospectiva săptămânii” poate fi vizionată sâmbătă, la ora 18.00.

Iată şi emisiunile ce pot fi urmărite:
“Sport Maxim”, cu Andrei Piţigoi, luni, ora 17.00
„Cu cărţile pe faţă”, cu Auras Tereaca, de luni până vineri, ora 18.00
“Ora de economie”, cu Simona Potarniche, de marţi până joi, ora 17.00
“A 4-a putere”, cu Calin Bostan, de luni până joi, ora 20.00
“Fresh time”, cu Mina Sandu, vineri, ora 20.00

Programul TV Buzău poate fi vizionat online, live, accesând site-ul nostru www.tvbuzau.ro, site pe care sunt postate atât ştirile, cât şi emisiunile. De asemenea, pe pagina de facebook a TV Buzău (www.facebook.com/tvbuzau), sunt înregistrate, zilnic, aproape 2.000 de vizualizări la ştirile postate.

Putem fi contactaţi la nr. de telefon 0238.434.891

TV Buzău – în interesul tău!   

Menu Title